Training op locatie

Opfris cursus voor uw laboranten!

Zoals u zult begrijpen is het werken in een microbiologische veiligheidswerkbank een kritische bezigheid. Er zijn vele factoren welke de werking en veiligheid van de werkbank kunnen beïnvloeden. Door routine kunnen essentiële zaken omtrent de werking en veiligheid over het hoofd gezien worden. Derhalve geeft Bronson veelvuldig een opfris cursus “Hoe te werken in een microbiologische veiligheidswerkbank”.

Veiligheidswerkbank

Gedurende deze training zal in gegaan worden op de principe werking van de werkbank, storende factoren en mogelijke werkprotocollen. Uit ervaring blijkt dat een dergelijke training veel discussie veroorzaakt tussen de medewerkers. Dit geeft aan dat bepaalde zaken herkenbaar zijn en dat er op sommige vlakken winst valt te behalen.

Neem contact met ons op

Bent u nieuwsgierig waar u winst kan behalen omtrent het werken in een microbiologische veiligheidswerkbank? Neem dan contact met ons op, wij zullen samen met u de wensen doornemen om tot een mooi programma te komen met als doel de veiligheid te verhogen. Dit kan via 0418-760300 of info@bronson.nl