Autoclaven

Autoclaven

HMC Autoclaven

Bescheiden, economisch functioneel, een breed programma aanbod en makkelijk te bedienen.
Kortom de HMC autoclaven, zij vervullen iedere functionaliteit voor moderne sterilisatie units benodigd op het laboratorium.
Alle producten van HMC worden geproduceerd in een state-of-the-art productie faciliteit en zijn TüV gecertificeerd.
HMC levert een drietal varianten, de HV – HG en HMT  serie.

Autoclaven

De HG en HV serie zijn allen bovenladers, de formaten van de HG en HV autoclaven variëren van 50 tot 133 liter netto inhoud.
Voor de grote varianten is optioneel, om het ergonomisch aantrekkelijk te maken, een kraan aanwezig om de mand in de autoclaaf te laten zaken.
De HMT tafelmodel varianten hebben de opening aan de voorkant en variëren van 16 tot 40 liter inhoud, zeer compact maar kwalitatief hoogwaardig.
Alle apparaten zijn voorzien van een innovatief stuitingssysteem om de afdichting en veiligheid van het proces en persoon te waarborgen. Voor alle verschillende autoclaven geldt
tevens dat er diverse manden, sensoren en andere opties mogelijk zijn.

Gebruiksgemak, veiligheid en overzicht

Alle HMC autoclaven zijn voorzien van een digitaal display. Hierop kunt u onder andere verschillende standaard programma’s kiezen voor verschillende materiaal vormen. Denk hierbij aan vloeistof, AGAR of vaste materialen. Daarnaast kan men op het display zien in welke fase van het proces de autoclaaf zich bevindt, overzicht ten top. Om de veiligheid te vergroten zijn alle HMC autoclaven voorzien van een dubbel sluit mechanisme. Bij het openen is wederom gedacht aan de veiligheid in de vorm van een 2-traps systeem. De deksel zal zich zelf eerst een klein gedeelte openen om de eerste warmte te laten ontsnappen, hierna zal hij zichzelf helemaal openen. Dit uiteraard allemaal elektrisch en gemakkelijk te bedienen via het display.

Autoclaven

Mocht u meer informatie willen ontvangen betreffende dit product dan kunt u contact met ons opnemen via 0418-760 300 of info@bronson.nl

Voor verdere specificaties en prijzen kunt u ook kijken op Labwinkel.nl.