GRAM BioCompact II

GRAM BioCompact II serie

Binnen de BioLine  zitten verschillende sub-categorieën, 1 daarvan is de GRAM BioCompact II serie. Deze serie is verkrijgbaar in zowel de koel als de vries variant in een 4-tal inhoudsmaten.
Het kleinste model is 210, opgevolgd door de 310 – 410 en de 610 variant, de nette inhoud varieert van 104 tot 419 liter. Met deze serie zet GRAM een kwalitatief hoogwaardige koel en vries lijn in de markt tegen aantrekkelijke prijzen. Wanneer de netto inhoud naar prijs per liter wordt teruggerekend kom er een verhouding uit welke door andere merken moeilijk te benaderen is.

GRAM BioCompact

Voor het exterieur kan men kiezen tussen een wit gelakte of RVS variant. Het interieur van alle modellen is van ABS met, indien nodig, RVS staanders. Alle modellen zijn te voorzien van verschillende interieur mogelijkheden. Denk hierbij aan geplastificeerde en RVS draadroosters, RVS legschappen, manden en lades. Alles kasten zijn voorzien van een geforceerde koeling en automatische ontdooiing. Aan de onderzijde kunnen alle kasten voorzien worden van een wiel-set wat makkelijk verplaatsen mogelijk maakt.

GRAM BioCompact II RR & RF 610

Het grootste model van deze serie, de RR & RF 610, heeft een netto inhoud van 419 liter. Een royale inhoud welke u zelf flexibel kunt indelen met de verschillende interieur mogelijkheden. Daarnaast heeft dit model standaard een doorvoer voor een externe sensor, een potentiaal vrij contact, en diverse alarmeringen. Conclusie is dat het een zeer complete en kwalitatief hoogwaardige koel- en vrieskasten zijn tegen een gunstige prijs.

Gram BioCompact

Mocht u meer informatie willen ontvangen betreffende de mogelijkheden dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Dit kan via info@bronson.nl of 0418-760300. Uiteraard kunt u ook een afspraak maken met een van onze account managers om bij u op locatie de mogelijkheden door te nemen.