CRUMA

CRUMA

Bronson leverancier van CRUMA producten in Nederland!

Sinds de start van 2019 heeft Bronson de exclusieve vertegenwoordiging van CRUMA producten in Nederland. Onder het productgamma van deze Spaanse producent vallen onder andere poeder-afzuigkasten en werkbanken met actief koolfilters ten behoeve van het werken met chemicaliën. Met een breed gamma aan mogelijke filters en afmetingen zetten Bronson en CRUMA hiermee een zeer flexibel product in de Nederlandse markt. Daarnaast zijn er nog verschillende opties beschikbaar om zo de werkbank perfect aan te laten sluiten op uw werkzaamheden.

CRUMA

Naast het leveren van het product kan Bronson ook service verlenen aan de apparatuur. Denk hierbij aan het vervangen van filters en bijvoorbeeld de jaarlijkse her-validatie indien benodigd, uiteraard ontvangt u naar uitvoering van de werkzaamheden een uitvoerige rapportage. Naast de werkbanken van CRUMA kan Bronson ook microbiologische veiligheidswerkbanken valideren en onderhouden. Zowel van het eigen merk Kojair als vele andere merken aanwezig op de Nederlandse markt.

Binnenkort zal er meer informatie op onze website beschikbaar zijn omtrent de CRUMA producten. Mocht u voor deze tijd informatie willen ontvangen dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Dit kan via 0418-760300 en info@bronson.nl. Uiteraard is het ook mogelijk om een afspraak te maken met een van onze account managers voor meer informatie!

De verschillende modellen van Cruma met hun prijzen en specificaties kunt u ook vinden op Labwinkel.nl.