Waterbaden

Waterbaden op maat gemaakt!

Bronson levert naast standaard apparatuur ook volledig op maat gemaakte apparatuur. Denk hierbij aan droogstoven, transportkarren, insectenkooien en waterbaden.
In overleg worden de door u gewenste specificaties doorgenomen. Nadat alle specificaties zijn genoteerd zal een gedetailleerde offerte worden opgesteld. Na goedkeur van deze offerte zal vervolgens overgegaan worden op het 3D tekenen van het betreffende bad. Deze tekeningen worden aan u voorgelegd en na akkoord zal het productieproces in gang worden gezet. Aan het einde van het productie proces kan een FAT worden afgenomen om er zeker van te zijn dat aan alle wensen en specificaties wordt voldaan. Na levering kan er tevens een volledige IQ-OQ worden uitgevoerd waar zowel de specificaties als de werking van de waterbad gecontroleerd worden.

Waterbaden

Waterbaden voor verschillende toepassingen

Bronson verschillende type waterbaden voor u produceren. Denk hierbij aan circulatie waterbaden – koelwaterbaden en bijvoorbeeld waterbaden voor stabiliteitstesten. Omdat wij de baden zelf produceren kunnen wij deze op de millimeter nauwkeurig voor u maken. Oftewel de ideale omstandigheden voor uw onderzoek. Naast verschillende type waterbaden zijn ook verschillende opties per bad mogelijk. Denk hierbij aan een deksel met gasveren, een programma regelaar of bijvoorbeeld een doorvoer voor een externe sensor. Al deze mogelijkheden worden in een persoonlijk gesprek met u doorgenomen.

Onderhoud

Naast het leveren van het product kan Bronson uw producten ook onderhouden. Mocht u een onderhoudscontract afsluiten op door ons nieuw geleverde apparatuur krijgt u zelfs 5 in plaats van 2 jaar garantie. Uiteraard krijgt u naar iedere onderhoudsbeurt een uitvoerige rapportage met daarin alle resultaten. Ook vindt u hierin, indien noodzakelijk, de kalibratiecertificaten terug van de door ons gebruikte apparatuur.

waterbaden

Contact

Mocht u meer informatie willen ontvangen betreffende de mogelijkheden maak dan snel een afspraak met ons sales-team. U kunt ons bereiken via 0418-760300 en info@bronson.nl.

Kijken voor onze verschillende modellen waterbaden op Labwinkel.nl.