Stovenwanden

Atmosphere Incubator Wall

Bronson Stovenwanden kenmerken zich door de professionele, robuuste uitstraling en multifunctionaliteit. Hierdoor zijn ze breed inzetbaar voor diverse applicaties op uw laboratorium of productieomgeving. Voor de stovenwanden geldt standaard dat er geen standaard bestaat. Een stovenwand wordt in principe samengesteld uit een combinatie van broedstoven, koelbroedstoven, koelkasten en vriezers en/of combistoven uit de professionele Atmosphere-lijn. Naast het gebruik van standaard stoven kan Bronson ook maatwerk stovenwanden ontwikkelen. Dit houdt in dat in overleg met de klant de inhoud, afmetingen en functionaliteiten bepaald worden. Vervolgens zullen 3D tekeningen ter akkoord worden toegestuurd. Na goedkeur zal over worden gegaan op productie.

Stovenwanden met een strakke afwerking

Wit gemoffelde RVS console met lade aan onderzijde stovenwand. Een lade heeft als voordeel:
Meer opberg ruimte op laboratorium
esthetisch mooiere afwerking

RVS gesegmenteerde plint gemonteerd aan de onderzijde van de stovenwand. Een plint heeft als voordeel:
minder stofbelasting op het laboratorium
esthetisch mooiere afwerking

Stalen wit gemoffelde bovenbouw, gemonteerd aan de bovenzijde van de stovenwand. Een bovenbouw heeft als voordeel:
minder stofbelasting op het laboratorium
warmtelast wordt onttrokken aan het laboratorium
esthetisch mooiere afwerking

Stovenwanden

Zodra de stovenwanden op zijn plek staat zal deze rondom luchtdicht worden afgewerkt. Dit om drukverval in de ruimtes en cross-contaminatie te voorkomen. Indien gewenst kan Bronson de stoven voorzien van een interlock sluiting met magneetslot. Dit zorgt ervoor dat men nooit de deuren aan beide kanten van de stoof kan openen, eventueel kan dit uitgebreid worden met een rood/groen licht indicatie. Voor het interieur is er de keuze uit vele mogelijkheden, deze vindt u terug bij de accessoires. Daarnaast kan Bronson, voor intern transport op het lab, op maat gemaakte transportkarren voor uw stovenwanden ontwikkelen.

Indien u meer informatie wenst te ontvangen betreffende de mogelijkheden neem dan contact met ons op. Dit kan via 0418-760 300 of via info@bronson.nl.