Vriestafel

TAILOR-MADE VRIESTAFEL

Zoals u wellicht zult weten is Bronson onder andere bekend om de hoogwaardige maatwerk apparatuur welke zij maken. Naast de vriestafel zijn bekende, op maat gemaakte, producten uit ons gamma onder andere onze droogstoven, transportkarren en waterbaden. Bronson heeft een eigen machinepark wat ons in staat stelt al deze producten zelf te produceren. Zo kunnen wij constant de kwaliteit waarborgen en er zorg voor dragen dat alles conform uw wensen geleverd wordt.

Vriestafel

Inmiddels mag Bronson ook de vriestafel toevoegen aan de vele maatwerk producten welke zijn geproduceerd. Deze tafels worgen gemaakt om de monster, veelal afkomstig uit een -80ºC omgeving, op temperatuur te houden. Deze oplossing is derhalve een mooi alternatief of het veelal gebruikte droog-ijs. De plaat welke in deze tafel ligt wordt door middel van een waterbad tot diep onder 0ºC gekoeld. De vriestafel zelf staat op wielen waardoor deze makkelijk te verplaatsen is. Daarnaast zit er een automatisch oprolbaar verlengsnoer in waardoor hij flexibel is in gebruik. Ook kan de vriestafel voorzien worden van een flexibele tafel waarop u bijvoorbeeld uw laptop of papieren neer kan leggen. Alles met als doel uw werk zo efficiënt mogelijk te laten verlopen.

Vriestafel

Gedurende een gesprek in onze showroom te Zaltbommel of bij u op locatie zullen al uw wensen worden genoteerd. Aan de hand hiervan zal een gedetailleerde offerte worden opgesteld welke, indien wenselijk, persoonlijk aan u wordt overhandigd. Na akkoord zal worden overgegaan op de tekenfase. Bronson tekent het door u bestelde product volledig in 3D Autocad uit en legt u deze voor ter goedkeur. Zodra deze tekeningen zijn goedgekeurd zal worden overgegaan op de productie- en vervolgens testfase. Indien wenselijk kan er op locatie in Zaltbommel een FAT worden afgenomen voor levering.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden welke Bronson u kan bieden voor een maatwerk vriestafel? Neem dan contact met ons op, dit kan via 0418-760300 of info@bronson.nl.