BINDER klimaatapparatuur

Binder

BINDER klimaatapparatuur

Niet voor ieder laboratorium of onderzoek zijn grote 660 liter – 1400 liter of combi stoven van  Bronson benodigd. Een tafelmodel van bijvoorbeeld 115 of 170 liter zou beter passen bij dit betreffende onderzoek. Bronson is in staat u hiervoor de kwalitatief hoogwaardige Binder apparatuur aan te bieden. Het assortiment van Binder bestaat uit broedstoven – koelbroedstoven en klimaatkasten welke verschillende temperatuur en RV ranges hebben. De apparatuur kenmerkt zichzelf door hoge kwaliteit, overzichtelijke besturing en aantrekkelijke prijzen. De apparatuur is doen zijn opbouw flexibel in te delen met verschillende interieur mogelijkheden. Denk hierbij aan roosters, RVS plateaus of lades.

Binder

Veel van de apparatuur is uitgerust met een programma regelaar. Dit zorgt ervoor dat u, na 1 maal instellen, geen omkijken meer heeft naar het proces. Daarnaast kunnen deze programma’s opgeslagen worden om zo de reproduceerbaarheid te garanderen. Een ander belangrijk pluspunt voor de Binder stoven is zijn hoge uniformiteit in temperatuur en relatieve vochtigheid. Denk hierbij aan een ruimtelijke temperatuurafwijking van 0,3°C bij een ingestelde temperatuur van 37°C. Veel van de stoven zijn ook voorzien van een glazen binnendeur om temperatuur verlies, bij het openen van de deur, te minimaliseren.

Binder

Onderhoud aan BINDER klimaatapparatuur

Naast het produceren en leveren van klimaatapparatuur is Bronson ook in staat om onderhoud hieraan te plegen. Dit zorgt ervoor dat u één aanspreekpunt heeft voor al uw vraagstukken omtrent dit soort apparatuur. Naar service en onderhoud zijn wij ook in staat om storingen te verhelpen aan de Binder apparatuur. Korte lijnen, snelle response tijden (binnen 24 uur ter plaatse) en geschoolde monteurs kenmerken en onze eigen service dienst. Mocht u hier interesse in hebben dan kunt contact opnemen met een van onze medewerkers voor een inventariserend gesprek. Dit kan via info@bronson.nl of 0418-760300.

Binder

Mocht u interesse hebben naar klimaatapparatuur in combinatie met verlichting dan verwijzen wij u graag door naar Bronson Climate B.V.