Transport karren

Bronson tailor-made transport karren

Ergonomie en veiligheid zijn al jaren zeer belangrijk in iedere werkomgeving. Een essentieel onderdeel hiervan is het vervoeren van producten van A naar B. Dit moet uiteraard zonder gevaar gebeuren maar ook het te tillen gewicht moet niet te zwaar zijn. Bronson biedt hiervoor een perfecte oplossing, op maat gemaakte transport karren. De kar wordt gebouwd conform het interieur van uw apparatuur, denk hierbij aan broedstoven en klimaatkasten en de Bronson Climate plantengroeikasten. Ook de verticale stellijsten zullen zo gemaakt worden dat deze overeenkomen met de stellijsten in uw apparatuur. Dit om ervoor te zorgen dat u zonder probleem het plateau of draadrooster vanuit de stoof op de kar kan schuiven.

Transport karren

Transport karren volledig uit RVS

Om een stevige constructie en lange levensduur te garanderen worden de karren volledig opgebouwd uit een RVS frame. Deze losse kokers worden door de las-afdeling van Bronson exact op maat in elkaar gelast en mooi vlak en schoon afgewerkt. Logischerwijs wordt er voor gezorgd dat er geen onnodige naden en kieren zijn waar bacteriën zich in kunnen nestelen. Aan de onderzijde zullen wielen aangebracht worden welke onder andere gebuikt worden in cleanrooms en steriele productie omgevingen. Deze wielen kunnen desgewenst voorzien worden van een rem indien nodig.

Transport karren

Voor productie zullen van alle onderdelen AutoCAD tekening worden gemaakt, al deze tekenen zullen uiteindelijk bij elkaar worden gevoegd voor de productie tekening. Deze tekeningen worden gemaakt om zo de reproduceerbaarheid te garanderen. De karren kunnen ook voorzien worden van een speciaal rol-systeem. Dit zorgt ervoor dat de plateaus gemakkelijk van de kar in de stoof kunnen worden geplaatst en andersom.

transport karren

Nieuwsgierig geworden of Bronson ook voor u een op maat gemaakte transport kar voor op het lab kan maken? Neem dan direct contact met ons op, dit kan via info@bronson.nl of 0418-760 300.