PCR Werkbanken

PCR Werkbanken van Kojair

Kojair staat al vele jaren bekend om zijn hoogwaardige Microbiologische veiligheidswerkbanken voor alle gradaties van laboratoria. Naast microbiologische veiligheidswerkbanken is Kojair ook producent van PCR werkbanken. Deze worden in de fabriek te Finland geproduceerd in verschillende afmetingen en met verschillende opties. Standaard worden de PCR kasten geleverd zonder onderstel zodat ze op een lab tafel geplaatst kunnen worden. Indien wenselijk kunnen ze uiteraard met een stevig, stalen,  frame geleverd worden.

PCR werkbank

Verschillende afmetingen PCR werkbanken

Standaard levert Kojair zijn PCR werkbank in een drietal afmetingen; 650 mm, 1000 mm en 1200 mm breed. Indien wenselijk kan Kojair uiteraard uw PCR werkbank geheel op maat ontwerpen zodat deze optimaal aansluit op uw onderzoek. Standaard zijn alle werkbanken voorzien van een HEPA H14 filter (EN-1822). Om dit HEPA filter te beschermen zit hiervoor nog een EU3 voorfilter. Dankzij de hoogwaarde elektrische componenten is ook het energieverbruik van de Kojair werkbanken tot een minimum beperkt.

Uiteraard zijn de werkbanken ook voorzien van werk verlichting (tot 1050 lux) en UV-verlichting. Deze zijn beide aan en uit te schakelen via het frontpaneel voor op de werkbank. Het raam aan de voorzijde kan opgeklapt worden en zal blijven zitten door middel van de magneten op het raam.

Naast het leveren van de werkbank kan Bronson u ook voorzien in het jaarlijks onderhoud aan uw werkbanken. Bronson heeft een volledig eigen servicedienst welke getraind is en voorzien is van gekalibreerde meetapparatuur. Wij kunnen uw apparatuur valideren conform de geldende normeringen, denk hierbij bijvoorbeeld aan de EN-12469 of de GMP Annex 1. Na iedere validatie zult u binnen enkele werkdagen een uitgebreide rapportage ontvangen. Hierin vermelden wij onder andere de gebruikte meet-methode, resultaten en de kalibratie certificaten van de gebruikte apparatuur.

PCR werkbanken

Indien u meer informatie wilt ontvangen omtrent de Kojair PCR werkbanken kunt u contact met ons opnemen via info@bronson.nl of 0418-760 300.

De verschillende modellen PCR werkbanken kunt u ook vinden op Labwinkel.nl.