Plantengroei kasten

Bronson Climate Atmosphere plantengroeikast

plantengroeikast

Iedere onderzoeker is op zoek naar reproduceerbaarheid, controle, beheersing en efficiëntie in zijn werk. Met een plantengroeikast of plantengroeikamer van Bronson Climate BV voldoet u aan alle genoemde criteria. Al onze kasten en kamers zijn ontwikkeld vanuit de praktijk. De jarenlange ervaring van de mensen achter de schermen staat garant voor een zéér betrouwbaar maar ook bijzonder flexibel product. Onze plantengroeikasten en -kamers kunnen worden ingezet voor o.a. volledige plantengroeitesten, zaailingenonderzoek, wortelvorming, weefselkweek, zaadontkieming en ander gewenst onderzoek. Klantspecifieke oplossingen behoren, door een eigen productiefaciliteit, tot de mogelijkheden. Daarnaast kan Bronson voor ieder specifiek onderzoek een lichtplan opstellen. Dit zorgt ervoor dat u bij uw onderzoek gebruik kan maken van de juiste verlichting en de juiste intensiteit. In dit lichtplan ziet u onder andere de spreiding van het licht. Alles gespecificeerd per type verlichting, afstand tot uw product en het aantal micromol op het groeioppervlak.

Plantengroeikast

Optimale controle met een plantengroeikast uit de  Bronson Climate PGC serie

Bronson Climate heeft verschillende modellen in zijn productgamma zitten. De meest uitgebreide plantengroeikast vindt men in de Bronson PGC serie. Met een plantengroeikast uit de PGC serie heeft u namelijk controle over temperatuur, relatieve vochtigheid en verlichting. Alle onze plantengroei kasten zijn voorzien van een slimme programma regelaar. Deze regelaar kan tientallen programma’s onthouden zodat u de reproduceerbaarheid kunt waarborgen. Daarnaast kan de regelaar de temperatuur, vochtigheid en verlichting automatisch laten veranderen/lopen conform programma, denk hierbij aan een dag/nacht ritme.

Naast deze aspecten kan Bronson ook klantspecifieke wensen toevoegen aan de kast. Veel voorkomende zaken zijn bijvoorbeeld een eb- en vloed systeem, Co2 metingen en een PAR-sensor ten behoeve van de verlichting. Daarnaast zijn er nog vele andere mogelijkheden welke in een persoonlijk gesprek besproken kunnen worden.

Mocht u meer informatie willen ontvangen betreffende onze plantengroei kasten neem dan contact met ons op. Dit kan via 0418-760 300 of info@bronson.nl

Plantengroeikast