Accessoires

Flexibele inrichting van uw koelbroedstoof

Ieder laboratorium heeft zijn eigen manier van werken en zijn eigen opslagmethodes. Om deze reden heeft Bronson ervoor gekozen zijn Atmosphere lijn flexibel te houden qua inrichting. U bent dus niet gebonden aan een draadrooster in bijvoorbeeld uw koelbroedstoof. Er is namelijk ook de keuze voor een RVS geperforeerd plateau en bijvoorbeeld verschillende typen lades.

Als u veel met petrischaal-torens werkt in uw stoven dan zijn draadroosters, door hun spijlen, niet het meest ideaal. Als u in een dergelijke situatie voor een RVS plateau kiest dan heeft u een mooie vlakke ondergrond waardoor het mogelijk kantelen van de toren wordt tegen gegaan. Door de perforatie in het plateau blijft de luchtcirculatie in de kast ook op orde dus de temperatuur ook mooi stabiel.

Koelbroedstoof

Kunststof opslag bakjes op maat gemaakt

Niet voor alle materialen bestaat er een standaard opslagmethode, dit betekend echter niet dat het niet mogelijk is. Bronson is in staat om voor al uw materialen op maat gemaakte HDPE kunstof bakjes te leveren. Samen met u wordt gekeken hoe wij de opslagcapaciteit in de koelbroedstoof maximaal kunnen benutten. De bakjes worden bij de naden zo gehecht dat ze volledig afgesloten zijn. Dit heeft weer als voordeel dat, bij mogelijk knoeien, alles in hetzelfde bakje blijft.

Koelbroedstoof

Verschillende afwerkingen aan de onderzijde van uw koelbroedstoof of stovenwand

Standaard worden onze stoven en plantengroeikasten geleverd op een 4-tal stelpoten, maar ook hiervoor zijn verschillende andere opties. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een wielset onder uw koelbroedstoof. Zo kunt u de stoof, bij het schoonmaken van uw lab, verplaatsen om overal goed bij te kunnen. Andere mogelijkheden aan de onderzijde van de stoof zijn een RVS afwerkplint of een console met lade. Deze afwerk plint kan desgewenst aan de grond worden afgekit om ervoor te zorgen dat er geen vervuiling onder kan komen. Een console met lade heeft meerdere voordelen, het eerste voordeel is dat er extra opslagcapaciteit wordt gecreëerd op het lab voor bijvoorbeeld uw lege petrischaal-torens. Daarnaast komt de stoof ook nog eens hoger te staan waardoor men makkelijk bij het onderste niveau kan komen.

Koelbroedstoof

 

Mocht u meer informatie willen ontvangen betreffende mogelijkheden van de Bronson Atmosphere lijn dan kunt u contact met ons opnemen. Dit kan via 0418-760 300 of info@bronson.nl