Stabiliteitskast

Stabiliteitskast op maat gemaakt

Niet voor iedere test zijn er standaard producten op de markt beschikbaar. Dit kan te maken hebben met de specificaties maar bijvoorbeeld ook met de afmetingen van het product. Voor deze vraagstukken is Bronson in staat om bijvoorbeeld een droogstoof of stabiliteitskast op maat te produceren. Zo kunt u de optimale omstandigheden creëren voor uw specifieke test, klimaat op maat!

Stabiliteitskast    Stabiliteitskast    Stabiliteitskast

Door de eigen productiefaciliteit en eigen apparatuur van Bronson kunnen wij het gehele proces in eigen hand houden. In eerste instantie zal er een inventariserend gesprek zijn met een van onze adviseurs om uw wensen te koppelen aan onze mogelijkheden. Zodra dit op papier staat zullen er, na opdracht, 3D-autocad tekeningen worden opgesteld ter goedkeur. Na goedkeur zal de productie van uw op maat gemaakte product beginnen. Mocht u op zoek zijn naar maatwerk plantengroeikasten en/of kamers dan verwijzen wij u graag door naar ons zusterbedrijf Bronson Climate B.V.

Stabiliteitskast

Aan het einde van het productie proces bieden wij de mogelijkheid om een FAT af te nemen indien wenselijk. Op locatie kan vervolgens, na installatie door de eigen Bronson service dienst, een SAT en/of IQ-OQ uitgevoerd worden. Uiteraard krijgt u bij uw product ook een duidelijke gebruiksaanwijzing, fabriek-ijk certificaat en CE-certificaat meegeleverd.

Stabiliteitskast voor de farmacie

Met een stabiliteitskast van Bronson heeft u de mogelijkheid om meerdere parameters naar uw hand te zetten. Denk hierbij naast temperatuur & relatieve vochtigheid ook aan Co² en verlichting. Daarnaast kan Bronson ook de luchtcirculatie in de kast conform uw specificaties regelen door middel van het unieke luchtcirculatie systeem. Derhalve zijn is de Bronson stabiliteitskast ook in te zetten binnen de farmacie ten behoeve van testen voor medicijnen.

Stabiliteitskast

Indien u meer informatie wenst te ontvangen omtrent de stabiliteitskast van Bronson kunt u contact met ons opnemen. Dit kan via het contactformulier, info@bronson.nl of 0418-760300. Uiteraard is het ook mogelijk om een van onze adviseurs bij u op locatie langs te laten komen voor een inventariserend gesprek.