Vacuümpompen

VacuuBrand Vacuümpomp

vacuümpompen

Van alle vacuümpompen welke in het assortimenten van Vacuubrand aanwezig zijn springt er één bovenuit. Namelijk de Biochem-VacuuCenter BVC Professional, de allround vacuümpomp voor op het laboratorium. Zijn krachtige separate pomp kan ingesteld worden tussen de 150 en 850 mbar. Door deze separate pomp zal hij snel zijn vacuüm opbouwen wat de productiviteit verhoogd. Tevens zijn deze vacuümpompen voorzien van een 0,2 µm beschermingsfilter en een geavanceerde vloeistofsensor. Vacuubrand biedt daarnaast vele opties op de pomp optimaal te laten aansluiten op uw werkzaamheden. Denk hierbij aan verschillende “quick coupling” sets om de flessen en handstukken snel te kunnen verwisselen. Ook zijn er verschillende handstukken nodig, denk hierbij aan enkele maar ook aan een handstuk met 8 pipet tips.

Daarnaast kan met ook kiezen uit verschillende flessen, denk hierbij aan polypropyleen of glazen flessen met verschillende inhouden. Om het schoonmaken van het
gehele apparaat te vergemakkelijken is de slang, van de pomp tot aan de aanzuigopening, uit één geheel vervaardigd. Dit zorgt ervoor dat het apparaat bleekbestendig is.
Naast de BVC professional zijn ook nog de varianten BVC control en BVC Basic beschikbaar met verschillende opties.

Meerdere handstukken op 1 vacuümpomp

Vacuubrand biedt de mogelijkheid om met zijn BioChem-VacuuCenter BVC Professional meerdere handstukken te bedienen op één enkele pomp. Dit wordt allemaal verwezenlijkt door de krachtige, maar stille, motor welke in de pomp is verwerkt. In de praktijk is inmiddels bewezen dat men tot 4 handstukken, door middel van speciale T-stukken, aan kan sluiten om 1 pomp. Dit houdt in dat u bijvoorbeeld 1 vacuümpomp kan gebruiken voor 2 Kojair flowkasten. Dus niet voor iedere separate microbiologische veiligheidswerkbank of handstuk een aparte pomp, wat uiteindelijk weer een positieve invloed heeft op uw budgetten.

Vacuümpomp

Mocht u meer informatie willen ontvangen betreffende de Vacuümpompen dan kunt u contact met ons opnemen via 0418-760 300 of info@bronson.nl

Voor de verschillende modellen vacuümpompen kunt u ook kijken op Labwinkel.nl.