Kojair Standard Line

Veilig, betrouwbaar en prijstechnisch interessant: de perfecte beschrijving voor de Kojair Standard line klasse II  veiligheidswerkbank. De werkbank welke zowel de gebruiker, het product als de omgeving beschermt. Door de geïntegreerde ventilator zorgt voor een stabiele downflow over het werkoppervlak van de werkbank. Zowel de down- en inflow gaan via de roosters in het werkblad via de achterwand naar het plenum. Hier gaat de lucht door het down of exhaust HEPA H14 filter. Een eenvoudige werkbank die doet waarvoor hij gemaakt is!

“De Kojair standard line – What you see is what you get”

Kojair steeft ernaar om iedere werkbank zo op te bouwen dat er vlakke oppervlakten zijn. Dit zorgt er namelijk voor dat de werkbank makkelijk schoon te maken is, ze zijn dan ook bestand tegen de meest gebruikte schoonmaak en desinfectie middelen op het laboratorium. Het voorraam en de twee zijramen zijn allen gemaakt van schok bestendig gelamineerd veiligheidsglas. De gebruikte HEPA filters zijn van de classificatie H14, dit houdt in dat zij 99,995% van het MPPS filteren. HEPA staat voor High-efficiency particulate arrestance of high-efficiency particulate air. MPPS staat voor Most penetrating particle size. Alle de filters welke gemonteerd in de Kojair Standard line zijn gecertificeerd conform de EN 1822. Bij iedere werkbank wordt standaard de gebruikshandleiding en het fabriek-ijk certificaat bijgeleverd. Daarnaast worden ook de certificaten van de gebruikte filters met de werkbank meegeleverd.

Kojair Standard line

“Veilig, betrouwbaar en prijstechnisch interessant: de perfecte omschrijving van de Kojair Standard line”

De belangrijkste kenmerken van de Kojair Standard line
– Schaduw vrije verlichting vanaf de zijkanten (1500 lux)
– Ontwikkeld en geproduceerd conform de EN 12469
– Onderstel met plank, instelbaar van 700 tot 900 mm
– Electronisch display
– Een werkbank die doet waarvoor hij gemaakt is!

Als u meer informatie wilt ontvangen betreffende de Kojair werkbanken kunt u contact met ons opnemen. Dit kan via 0418-760 300 of info@bronson.nl