Afzuigkast voor chemicaliën

AFZUIGKAST VOOR CHEMICALIËN

Op vele laboratoria en instellingen wordt gewerkt met vluchtige stoffen welke schadelijk zijn bij inademen. Om toch veilig te werken met dit soort stoffen kunt u gebruik maken van een afzuigkast voor chemicaliën. Bronson biedt deze aan van de Spaanse fabrikant CRUMA, zij specialiseren zich al ruim 40 jaar in onder andere poeder afzuigkasten en afzuigkasten voor chemicaliën.

Afzuigkast

De flexibele afzuigkast voor uw laboratorium!

U kunt een afzuigkast van CRUMA bestellen in verschillende afmetingen variërend van 600 tot 1200 mm breed. De lucht wordt via de voorzijde aangezogen en zal door het door u gekozen filter gaan. Vervolgens zal de lucht gerecirculeerd worden in het lab. Het type filter zal in overleg met u worden bepaald, hiervoor biedt CRUMA ook verschillende mogelijkheden.

Afzuigkast

De voorzijde van iedere afzuigkast is voorzien van een duidelijk LCD display. Hierop kan men de huidige luchtsnelheid, alarmeringen en bijvoorbeeld timers aflezen. De software is zo opgebouwd dat er een apart menu is voor gebruikers en bijvoorbeeld de validatie monteur. Dit zorgt ervoor dat de gebruiker de instellingen van de werkbank niet zomaar kan veranderen en mogelijk gevaarlijke situaties kan creëren.

De aanschaf en het onderhoud bij 1 partij

Naast het leveren van bijvoorbeeld een afzuigkast kan Bronson ook uw apparatuur jaarlijks valideren. Met onze eigen, merk onafhankelijke, service dient zijn wij in staat een breed scala aan producten te onderhouden en valideren. Denk hierbij aan koel- en vries apparatuur, broedstoven, klimaatkasten, afzuigkasten en microbiologische veiligheidswerkbanken. Uiteraard ontvangt u, na uitvoering van de werkzaamheden, een uitvoerige rapportage met daarin de resultaten en aanbevelingen.

Afzuigkast

Indien u benieuwd bent naar de mogelijkheden welke Bronson en CRUMA u kunnen bieden kunt u uiteraard vrijblijvend contact met ons opnemen. Dit kan via 0418-760300 of info@bronson.nl. Uiteraard kunt u ook een afspraak maken met een van onze accountmanagers om de mogelijkheden te bespreken.

Voor verdere specificaties en prijzen kunt u ook kijken op Labwinkel.nl.