Maatwerk

Bronson maatwerk

Iedere laborant streeft ernaar om zijn processen te optimaliseren en zijn onderzoek zo perfect mogelijk te laten verlopen. Echter bestaat er niet voor alle werkzaamheden een standaard oplossing op de markt en moet men naar maatwerk oplossingen gaan.  Dit kan te maken hebben met de werkzaamheden, benodigde afmetingen, combinaties van temperatuur, relatieve vochtigheid, verlichting enz.

Maatwerk   Maatwerk   Maatwerk

Bronson is door haar jarenlange ervaring in staat om voor deze vraagstukken een maatwerk oplossing te bieden, uiteraard rekening houdend met de fysische mogelijkheden. Bronson kan onder  andere waterbaden, insecten kooien, transport karren en droogstoven volledig op maat voor u produceren. Vooraf zal uitvoerig worden besproken wat de wensen zijn en welk resultaat hiermee voor ogen is. Vervolgens gaan we kijken hoe we de mogelijkheden qua apparatuur kunnen koppelen aan de wensen van u als klant. Dit altijd zonder de kwaliteit en veiligheid van het product, en het proces, uit het oog te verliezen.

Zodra de wensen van de klant uitvoerig zijn besproken zal een eerste 3D ontwerp uitgetekend worden. Dit ontwerp zal vervolgens door de klant goedgekeurd worden of, indien gewenst, aangepast.
Wanneer er akkoord wordt gegeven op de tekeningen en alle specificaties duidelijk zijn zal het productie proces aanvangen.

maatwerkmaatwerkmaatwerk

Kwaliteitscontrole

Bronson heeft alle benodigde apparatuur in huis om het apparaat conform uw wensen te produceren. Zo houden wij constant het proces, en daarmee de kwaliteit, in eigen hand en kunnen we indien nodig snel schakelen. Na de afmontage zal het apparaat uitvoerig getest worden op alle benodigde parameters. Hiervan ontvangt de klant bij oplevering ook een fabriek-eik certificaat.

Maatwerk

 

Bij oplevering kan er gekozen worden voor een FAT (factory acceptance test) of SAT (site acceptance test). Daarnaast kan er een uitvoerige IQ-OQ uitgevoerd worden bij levering en eerste ingebruikname van het apparaat. Uiteraard zullen ook alle benodigde documenten hiervoor eerst aan de klant worden voorgelegd ter goedkeur.

Mocht u meer informatie willen ontvangen betreffende het Bronson maatwerk programma neem dan contact met ons op. Dit kan via ons contactformulier, via info@bronson.nl of telefonisch op 0418-760 300. Indien u informatie wilt ontvangen omtrent (maatwerk) plantengroei kasten en kamers dan kunt u kijken bij onze partner Bronson Climate B.V.

maatwerk