Klimaatkamer

Optimale controle met een klimaatkamer van Bronson

Bronson heeft inmiddels ruim 25 jaar ervaring in de klimaatindustrie en met name de laboratorium en farmaceutische sector. Door deze kennis is Bronson in staat om volledig op maat gemaakte producten te leveren in de eerder genoemde sectoren, zo ook klimaatkasten– en kamers. Een klimaatkamer van Bronson kan, vanwege de constructie, exact conform de door u gewenste afmetingen worden opgebouwd. Naast de kamer zelf kan ook het rekwerk volledig op maat worden ontwerpen, zie onderstaande afbeelding voor een voorbeeld hiervan.

Klimaatkamer

Zet de parameters van de klimaatkamer naar uw hand

Met een klimaatkamer van Bronson bent u in staat om onder andere temperatuur (koelen & verwarmen) & relatieve vochtigheid (bevochtigen en drogen)  naar uw hand te zetten. Bronson werkt uitsluitend met A-componenten bij de opbouw van zijn producten. Dit zorgt voor een hoge stabiliteit en betrouwbaarheid van uw klimaatkamer. Daarnaast is de hersteltijd na bijvoorbeeld beladen of deuropeningen zeer snel. De technische installatie van de kamer kan zowel bij de kamer als in een andere ruimte worden geplaatst voor bijvoorbeeld onderhoud. In de kamer kunnen verschillende soorten (loop)verlichting, vloeren, toegangscontrole of bijvoorbeeld een kijkvenster in de deur. Qua regeling kan er gebruik worden gemaakt van een programma regelaar om de reproduceerbaarheid te waarborgen.

Zodra alle specificaties duidelijk zijn zullen er, na opdracht, 3D Autocad tekeningen worden gemaakt. Na goedkeur hiervan zal over gegaan worden op het bestellen van de onderdelen en uiteindelijk de installatie op locatie. Na de installatie kan een SAT en/of IQ-OQ plaatsvinden.

Klimaatkamer

Neem contact met ons op

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden, neem contact met ons op! Dit kan via info@bronson.nl of 0418-760300. Uiteraard is het ook mogelijk om een afspraak te maken met een van onze adviseurs bij u op locatie.
Indien u op zoek bent naar een plantengroeikamer dan verwijzen wij u graag door naar ons zusterbedrijf Bronson Climate B.V.