Klimaatkasten

BRONSON KLIMAATKAST
TYPE: ATMOSPHERE CLIMATE

Voor de Bronson klimaatkasten geldt standaard dat er geen standaard bestaat. Elke klimaatkast wordt op maat geproduceerd voor de meest uiteenlopende applicaties. Dit kan bijvoorbeeld zijn voor stabiliteitstesten van verpakkingsmaterialen tot een klimaatkast voor elektronische componenten. Maar ook een temperatuur- en relatieve vochtigheid gecontroleerde omgeving voor bijvoorbeeld knaagdieren, indien wenselijk zelfs met een HEPA filter op de kast. Bronson biedt met zijn klimaatkasten ook een breed scala aan mogelijkheden voor het interieur. Denk hierbij aan RVS draadrooster, RVS geperforeerde plateaus en 100% uitrolbare lades. Aan de onderzijde kan de klimaatkast voorzien worden van stelpoten, wielen of een console met lade. Deze lade biedt u weer extra opslagruimte voor uw laboratorium benodigdheden. Daarnaast komt de kast hierdoor hoger te staan waardoor men makkelijk bij de onderstaande laag in de klimaatkast kan komen.

Klimaatkast

Klimaatkast ten behoeve van farmaceutische opslag

De Bronson klimaatkasten hebben inmiddels wel bewezen uitermate geschikt te zijn voor de opslag van farmaceutische materialen. Vele gerenommeerde bedrijven uit de farmaceutische sector hebben inmiddels gekozen voor een oplossing van Bronson. Dit vanwege zijn hoge stabiliteit voor zowel de temperatuur en relatieve vochtigheid. Uiteraard hebben de klimaatkasten ook de mogelijkheid voor een doorvoer van een externe sensor. Daarnaast kan de regeling voorzien worden van een potentiaal vrij contact voor bijvoorbeeld een alarmmelding. Alle klimaatkasten kunnen, indien wenselijk, ook geleverd worden met een IQ/OQ. Dit uiteraard na de professionele levering tot op de definitieve locatie door de Bronson monteurs.

Klimaatkast

Zodra er ook specifieke eisen aan verlichting gesteld worden, zoals bijvoorbeeld bij insectenkweek en plantengroei, wordt dit door Bronson Climate behandeld. Met de standaard maatvoeringen wordt ongeveer 90% van de aanvragen afgedekt. Voor de overige 10% van de aanvragen kan een op maat geproduceerde klimaatkast of -kamer ontwikkeld worden.

Voor meer informatie, een afspraak en/of documentatie kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via 0418-760 300 of info@bronson.nl

Voor meer informatie over onze klimaatkasten kunt u ook kijken op Labwinkel.nl.

klimaatkasten