Gasbranders

gasbranders

WLD-TEC laboratorium gasbranders

WLD-TEC is al jarenlang een van de toonaangevende producenten van laboratorium gasbranders. Met hun Fuego lijn voldoen ze aan alle gestelde eisen en flexibiliteit welke op het laboratorium benodigd zijn. Desgewenst kunnen de branders uitgerust worden met een (draadloos) voetpedaal om zo de brander gemakkelijker, maar met name veiliger, te kunnen bedienen.
Ook is er een varia aan opties beschikbaar om het werken nog comfortabeler te maken. Denk hierbij aan naald-houders en liftsystemen. Naast de Fuego lijn heeft WLD-TEC nog vele andere mogelijkheden voor op uw laboratorium, neem contact met ons op om te kijken welke product bij uw werkzaamheden aansluit.

laboratorium gasbranders

Modern steriliseren met de Sterimax Smart

Het gebruik van een open vlam in microbiologische veiligheidswerkbanken wordt steeds vaker afgeraden. Dit vanwege de vele turbulentie welke deze branders veroorzaken. WLD-TEC heeft met de Sterimax Smart een vlam-loze oplossing ontwikkeld voor het afbranden van inoculatie loops, naalden en instrumenten in een microbiologische veiligheidswerkbank.

De Sterimax Smart start automatisch als deze een object detecteert door de IR sensor. Daarnaast heeft hij een makkelijk in te stellen timer door middel van een touchscreen. De Sterimax Smart is makkelijk te reinigen en kan hij door middel van het quartz glas binnen 10 seconden de gewenste temperatuur bereiken.

gasbranders

Geïntegreerd in uw veiligheidswerkbank

Het is een feit dat ieder opject in een veiligheidswerkbank ongewenste turbulentie kan veroorzaken. Dit kan uiteindelijk weer leiden tot bijvoorbeeld cross-contaminatie. Kojair Tech Oy heeft hierop ingespeeld in samenwerking met WLD-TEC, zij kunnen namelijk de Sterimax Smart integreren in hun nieuwe Platinum Line. Geen cross-contaminatie meer door een brander, maar ook meer ruimte op uw werkblad. De Sterimax Smart kan voorzien worden van verschillende opties, denk hierbij bijvoorbeeld aan een magnetische naaldhouder aan de voorzijde.

Neem contact met ons op indien u meer informatie wilt ontvangen betreffende de producten van WLD-TEC.