Plantengroei kamers

Bronson Climate B.V. Plantengroeikamers

Voor sommige bedrijven en instellingen is het oppervlakte van een plantengroei kast niet voldoende. Voor deze grootschalige onderzoeken is uiteraard wel de zelfde stabiliteit gewenst voor de 3 hoofdfactoren; temperatuur, relatieve vochtigheid en verlichting. In deze situatie kunnen de plantengroeikamers van Bronson Climate uitkomst bieden.

Plantengroeikamers

De kamers van Bronson zijn modulair op te bouwen, men kan de kamer dus precies aanpassen aan de beschikbare ruimte in het gebouw. Naast deze standaard modulaire opbouw is  Bronson ook in staat om uw ruimte volledig op maat te produceren. Bij de opbouw van de ruimte kan er rekening worden gehouden met de gewenste luchtstromingen en andere klantspecifieke wensen. Alle specificaties worden zo opgesteld dat uw groeiproces zo optimaal mogelijk verloopt. Alle wensen worden vervolgens verwerkt in gedetailleerde tekeningen welke ter goedkeur aan u worden voorgelegd.

Volledig persoonlijk lichtplan voor uw plantengroeikamers

Plantengroeikamers

Wellicht het grootste variabel in plantengroeikamers is de verlichting, hierin zijn ontelbaar veel mogelijkheden. Denk hierbij aan de verschillende kleuren, het aantal micromol (µmol) en de warmte afgifte van de lampen, al deze factoren hebben invloed op uw onderzoek. Bronson kan om deze redenen voor u een klantspecifiek lichtplan opstellen. Hierin kunt u exact zien wat de spreiding is van het licht en hoeveel micromol u heeft op het groeiniveau met verschillende afstanden. Dit lichtplan kan desgewenst opgesteld worden uit verschillende typen verlichting, zo heeft u een volledig beeld van de mogelijkheden voor uw toepassing.

Totale traject begeleid door Bronson Climate

Naast deskundig advies en een overzichtelijk offerte traject begeleid Bronson ook de gehele bouw en installatie voor u. Na de installatie kan een IQ/OQ uitgevoerd worden om aan te tonen dat de kamer voldoet aan uw specificaties. Dit houdt voor u in dat u gedurende het gehele project één vast aanspreekpunt heeft.

Plantengroeikamers

Mocht u meer informatie willen ontvangen betreffende de plantengroeikamers dan kunt u contact met ons opnemen. Dit kan via 0418-760300 of info@bronson.nl