Service & onderhoud

Onderhoud aan klimaat apparatuur

Zonder een goede servicevoorziening, geen optimaal functionerend laboratorium. Uw temperatuur gerelateerde apparatuur, zoals bijvoorbeeld koel-/ vrieskasten, koelbroed-stoven, klimaatkamers en plantengroeikasten, moeten perfect presteren. Daarvoor is regelmatig service, onderhoud en controle nodig, want: onderhoud is behoud.

Bronson Incubator Services B.V. staat voor een snelle, servicegerichte dienstverlening en een 24-uur bereikbaarheid.

Service

Gedurende het onderhoud worden alle componenten gecontroleerd en nagemeten. Componenten welke aan vervanging toe zijn zullen, na overleg met de gebruiker, per direct worden vervangen om zo een goede werking van uw apparatuur te kunnen waarborgen. Na uitvoering van de werkzaamheden ontvangt u een rapportage met vermelding van onder andere alle gemeten waardes en opmerkingen.

Bronson VCA* gecertificeerd

Bronson streeft ten alle tijde een veilige en efficiënte productie en werkomgeving na. Dit is ook de reden dat Bronson het traject in is gegaan om VCA* gecertificeerd te geraken. Met trots kunnen wij u melden dat wij dit certificaat behaald hebben door de inzet van de interne veiligheidsfunctionaris. Deze certificering houdt in dat processen gestandaardiseerd worden en verschillende SOP´s zijn opgezet om de veiligheid te waarborgen. Dit alles om ons bedrijf, service en producten constant te blijven verbeteren, stilstand is achteruitgang!

Vraag direct uw service bezoek aan!

Validatie aan schone lucht apparatuur

Naast periodiek onderhoud aan klimaatapparatuur heeft Bronson ook alle voorzieningen in eigen huis voor periodiek her-validatie aan uw schone lucht apparatuur. Denk hierbij aan 2- en 3-filter microbiologische veiligheidswerkbanken, zuurkasten en crossflow apparatuur. Bronson is merk onafhankelijk en kan naast Kojair werkbanken ook andere merken conform de geldende normeringen valideren.

Bronson kan uw apparatuur valideren conform de geldende normeringen zoals de EN 12469, DIN 12980 en de GMP Annex 1. Na elke validatie wordt uw apparatuur voorzien van een controlesticker met daarop de datum voor het eerst volgende validatie. Ook ontvangt u een uitgebreide rapportage van de validatie met daarin alle gemeten waarden en de kalibratie certificaten van de gebruikte apparatuur.

Onderhoud

Onderhoud contractueel vastgelegd

Bij Bronson heeft u ook de mogelijkheid om het onderhoud aan uw apparatuur contractueel vast te leggen. Voor een vaste prijs per jaar wordt de door u gewenste apparatuur door de Bronson eigen servicedienst onderhouden. Deze prijs omvat de arbeidsuren, reis en kilometerkosten en een uitvoerige en overzichtelijke rapportage. Desgewenst kan dit contract opgezet worden in WIBAZ format. Indien u een servicecontract afsluit bij Bronson zal onze service coördinator een maand voor de verloop datum van het onderhoud contact met u opnemen om een datum in te plannen. Het streven is om het laboratorium niet te verstoren en u te ontlasten qua onderhoud.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op via 0418-760300 of info@bronson.nl of maak een afspraak met een van onze buitendienst medewerkers!