Bezoek onze showroom

Neem een kijkje in onze showroom!

Naast een bezoek bij u op locatie is het ook mogelijk om een bezoek te brengen aan Bronson te Zaltbommel. In onze showroom ziet u de nieuwste apparaten en noviteiten binnen het assortiment.
Denk hierbij aan Microbiologische veiligheidswerkbanken, plantengroeikasten en zelfs een volledige stovenwand. Alle apparaten zijn uitgerust met verschillende opties om zo een volledig beeld te schetsen van de flexibiliteit van de producten.

Showroom

De mensen achter Bronson

Naast het zien van de producten in de showroom heeft een bezoek aan Bronson in Zaltbommel nog een belangrijke bijkomstigheid. Je krijgt een gevoel bij het bedrijf, wat voor sfeer heerst er, hoe gaan de mensen met elkaar om. Al deze aspecten zijn, ons inziens, essentieel om te komen tot uw gewenste eindproduct. U zal samen met uw contactpersoon een ronde maken door het bedrijf om zo alle verschillende disciplines te leren kennen. Wat zijn de verschillende fasen binnen ons productieproces en wie zijn de gezichten achter Bronson. Een waar kijkje in de keuken dus! Dit alles uiteraard wel onder het genot van een kopje koffie.

Als u uw gegevens invult in onderstaand formulier zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen om uw bezoek te bevestigen.

Bezoek onze showroom

  • MM slash DD slash YYYY
    Vul hierboven uw gewenste bezoek datum in
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.