Droogstoof

Tailor-made Bronson droogstoof

Naast standaard apparatuur is Bronson in staat apparatuur ook volledig op maat te maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een grote, op maat gemaakte, droogstoof voor uw specifieke toepassing. In overleg wordt gekeken welke specificaties het beste bij uw werkproces passen. Dit om een zo hoog mogelijk rendement op meerdere vlakken te realiseren.

Nadat alle specificaties zijn genoteerd zal een gedetailleerde offerte worden opgesteld. Na goedkeur van deze offerte zal vervolgens overgegaan worden op het 3D tekenen van het betreffende droogstoof. Deze tekeningen worden aan u voorgelegd en na akkoord zal het productieproces in gang worden gezet. Aan het einde van het productie proces kan een FAT worden afgenomen om er zeker van te zijn dat aan alle wensen en specificaties wordt voldaan. Na levering kan er tevens een volledige IQ-OQ worden uitgevoerd waar zowel de specificaties als de werking van de stoof gecontroleerd worden.

Droogstoof

Veiligheid boven alles!

Veelal opereert de droogstoof op hogere temperaturen, denk hierbij aan 70°C en hoger. Om de veiligheid van u en uw medewerkers te garanderen kunnen wij de stoven desgewenst voorzien van een magneetsluiting. Deze magneet houdt de stoof gesloten tot dat hij bijvoorbeeld onder de 50°C is, dit om verbrandingsgevaar te voorkomen. Bronson kan de droogstoof voorzien van een programma regelaar welke u naar eigen wens in kan stellen. Dit zorgt voor optimale controle van de interne omstandigheden en daarmee dus uw onderzoek. De temperatuur kunt u bijvoorbeeld lineair laten op en aflopen. Daarnaast onthoudt de Bronson programma regelaar de instelling zodat u ook uw reproduceerbaarheid kunt waarborgen.

Droogstoof

Contact

Mocht u meer informatie willen ontvangen betreffende de mogelijkheden maak dan snel een afspraak met ons sales-team. U kunt ons bereiken via 0418-760300 en info@bronson.nl.
Indien u een oplossing zoekt in combinatie met LED-verlichting verwijzen wij u graag door naar ons zuster bedrijf Bronson Climate.