Revisie

Revisie van uw (Elbanton) apparatuur

Uit de praktijk blijkt dat de romp van een incubator na vele jaren altijd nog prima in orde is. Echter de techniek welke in de incubator zit is veelal verouderd en kan niet meer mee met de huidige standaarden. Hier komt de mogelijkheid tot revisie in beeld. Bronson is gespecialiseerd in onder andere oude Elbanton apparatuur. Bij revisie van uw Elbanton apparatuur kunnen we gebruik maken van de huidige romp. Deze romp zal bij aankomst in de fabriek te Zaltbommel volledig gestript worden. Alle (koel) technische onderdelen zullen worden verwijderd en met de juiste afvalstromen worden afgevoerd. Vervolgens zal de kast weer worden opgebouwd uit A-merk onderdelen om zo weer mee te kunnen met de huidige eisen voor op het laboratorium. Hetzelfde verhaal geldt voor oude Elbanton plantengroei kasten welke door ons zuster firma Bronson Climate worden behandeld.

Good Manufacturing Practice

De eisen van apparatuur op het laboratorium worden steeds strenger. De regelgeving gaat  meer en meer naar het GMP (good manufacturing practice) en GLP (good laboratory practice).
Bronson denkt hierin mee en probeert zijn apparatuur zo strak mogelijk op te bouwen. Oftewel, zo min mogelijk kieren, knoppen en naden waarin bijvoorbeeld bacteriën zich kunnen nestelen.
Alle techniek welke Bronson inbouwt wordt geïnstalleerd in de technische ruimte bovenin de kast. het gecoate frontpaneel zal worden voorzien van een strakke frontfolie met daarop de geïntegreerde druk toetsen. Dit zorgt ervoor dat het bedieningspaneel van de stoof volledig vlak is en derhalve ook makkelijk is schoon te maken.

Leen apparatuur

U wilt uw apparaat laten reviseren maar u kunt niet zonder de opslag capaciteit, neem dan contact met ons op! Bronson heeft enkele leen apparaten welke wij tijdens de revisie periode bij u kunnen plaatsen om zo uw opslag capaciteit op peil te houden.

Bent u benieuwd of uw apparatuur in aanmerking komt voor revisie? Neem dan contact met ons op, dit kan via ons contactformulier, info@bronson.nl of via 0418-760 300.

 

Elbanton