Veiligheidswerkbank in de Cleanroom

Veiligheidwerkbank in de Cleanroom

Met Kojair in haar assortiment heeft Bronson een sterke positie verworven op het gebied van microbiologische veiligheidswerkbanken. Derhalve leveren wij ook steeds meer flowkasten in een diversiteit aan bedrijven en instellingen. Ook voor uw Cleanroom heeft Bronson verschillende mogelijkheden. Denk hierbij een de 3-filter Xtraline werkbanken welke leverbaar zijn in verschillende breedtematen.

Cleanroom

Om zo goed mogelijk in te spelen op GMP en GLP eisen bieden wij de mogelijkheid op de Kojair werkbank te integreren in de wand van de Cleanroom. Dit zorgt ervoor dat de vloer vrij blijft waardoor er beter schoongemaakt kan worden. Daarnaast wordt de veiligheidswerkbank aan de achterzijde afgekit aan de wand. Door middel van een bovenbouw, met revisieluik voor bijvoorbeeld onderhoud, is ook de bovenzijde afgeschermd. De werkbank kan desgewenst uitgevoerd worden met diverse mediakranen en andere opties zoals VHP koppelingen.

Cleanroom


Voor dergelijke oplossing is het uiteraard noodzaak dat Bronson betrokken wordt in het voortraject. Dit om ervoor te zorgen dat de Cleanroom voldoet aan de juiste eisen, denk hierbij aan draagkracht en dergelijke. Kojair kan, met hun eigen designafdeling, de werkbank exact op tekening zetten. Deze kunt u vervolgens integreren in uw Cleanroom ontwerp.

1 partij voor het volledige traject

Naast het adviseren, leveren en installeren van een veiligheidswerkbank kunnen wij ook het jaarlijks onderhoud voor u verzorgen. Bronson heeft een volledig eigen servicedienst, oftewel 1 partij welke het volledige traject voor u kan behartigen. Daarnaast krijgt u op door ons nieuw geleverde apparatuur 5 jaar garantie in combinatie met een periodiek onderhoudscontract. Dit houdt in dat wij minimaal 1 keer per jaar langs komen voor het-validatie. Bronson is merk onafhankelijk en kan derhalve ook flowkasten van een ander merk valideren. Uiteraard ontvangt u van deze her-validatie een uitvoerige rapportage. Hierin vindt u alle resultaten terug, eventuele aanbevelingen voor een volgend onderhoud en de kalibratie certificaten van de gebruikte apparatuur.

Ook plannen om een nieuwe Cleanroom te ontwikkelen? Neem snel contact met ons op voor een inventariserend gesprek! Dit kan via 0418-760300 of info@bronson.nl.