Vacature service monteur

Wij zijn op zoek naar een een monteur op het gebied van (fijne) elektro en koel techniek. Daarnaast zal ook service en onderhoud op locatie tot de werkzaamheden behoren.
Bronson Incubator Services BV is een organisatie die zich bezig houdt met de ontwikkeling, productie, verkoop, service en onderhoud van laboratorium apparatuur zoals (koel) broedstoven, stovenwanden, koelkasten, vriezers, klimaatkasten en plantengroeikasten en –kamers. Wij leveren o.a. aan ziekenhuizen, farmacie, voedingsmiddelen industrie, test-laboratoria en onderzoeksinstituten.

WIJ ZIJN PER DIRECT OP ZOEK NAAR EEN:

Service monteur Laboratorium technologie.

Werkzaamheden

Je werkzaamheden zullen o.a. bestaan uit service en (preventief) onderhoud, installatie, reparatie, validatie en af-montage in de werkplaats. Heb jij affiniteit met elektrotechniek, ervaring met koel techniek of bereid hiervoor een opleiding te volgen neem dan direct contact met ons op.

De voorkeur gaat uit naar een monteur die leergierig, assertief en betrokken is. Iemand die zeer nauwkeurig kan werken, een harde werker is maar vooral ook goed past binnen het team. De kandidaat moet zich, in een af en toe hectische omgeving thuis voelen, zich willen en kunnen vastbijten in de werkzaamheden en gehoord worden tussen de collega’s van de verschillende afdelingen binnen het bedrijf.

De medewerker dient betrokken te zijn bij de gang van zaken (in algemene zin) van het bedrijf. Het betreft een snel groeiend bedrijf waar sprake is van een fijne informele sfeer. Een open houding wordt alom gewaardeerd en gerespecteerd, deze houding is ook wenselijk bij de sollicitant. Met zijn alle “de schouders eronder zetten” is wat gevraagd en gewaardeerd wordt door de collega’s onderling.

Monteur

Persoonskenmerken

Accuraat – Servicegericht –  Betrokken – Assertief – Sociaal vaardig – Representatief – Oplossingsgericht – Leergierig – Flexibel (geen 9 tot 5 mentaliteit)
Harde werker – Betrouwbaar – Positief/vrolijk – Enthousiast – Woonachtig in straal van ±40 km rondom Zaltbommel

Opleidingsniveau / ervaring

MBO / MTS elektrotechniek
Starter / mid-career

Monteur

Dienstverband

38 uur per week – Tijdelijk, met wettelijk proeftijd. Verlenging en eventueel een vast contract in de toekomst behoort tot de mogelijkheden.

 Geïnteresseerd in de vacature service monteur? Neem dan nu contact met ons op, dit kan via 0418-760300 en jvankempen@bronson.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!