Onderhoud is behoud!

Onderhoud is behoud!

Net zoals uw auto en apparatuur thuis dient ook uw laboratorium apparatuur onderhouden te worden. Denk hierbij aan een periodiek onderhoud of bijvoorbeeld een hervalidatie.
Alles uiteraard conform de geldende normeringen binnen uw organisatie zoals bijvoorbeeld de EN-12469 of de GMP Annex-1. Bronson heeft een eigen service dienst met zijn eigen monteurs welke jaarlijks getraind worden. Daarnaast hebben wij eigen gekalibreerde meetapparatuur welke ingezet wordt gedurende het periodiek onderhoud. Indien u een servicecontract afsluit bij Bronson zullen wij, enkele maanden voor het onderhoud, contact met u opnemen om een datum in te plannen. Zodra een datum overeen gekomen is krijgt u per email een bevestiging met daarin ook de contactgegevens van de monteur welke bij u langs komt.

hervalidatie

Hervalidatie flow-apparatuur en klimaatapparatuur

Bronson levert binnen Nederland de Kojair veiligheidswerkbanken. Daarnaast verkopen wij onze eigen (koel)broedstoven en GRAM en Liebherr koel- en vries apparatuur. Uiteraard kunnen op deze apparatuur reparaties, service en onderhoud verlenen. Naast deze apparatuur kunnen wij ook andere merken flowkasten, zuurkasten en klimaatapparatuur onderhouden. Oftewel 1 partij voor het volledige onderhoud aan uw klimaat en flow apparatuur. Na de uitgevoerde service ontvangt u van ons een overzichtelijke digitale rapportage, desgewenst kunt u hem ook op papier toegezonden krijgen. De rapportage omvat de locatie van het apparaat, de meetgegevens en bijbehorende conclusie en de kalibratie certificaten van de gebruikte apparatuur. Daarnaast zullen wij naar aanleiding van het onderhoud ook advies geven over eventueel te vervangen onderdelen en/of filters voor een volgend onderhoud. Dit zorgt ervoor dat u deze kosten mee kunt nemen in uw budget voor het aankomende jaar.

hervalidatie

Neem contact op

Indien u meer informatie wilt ontvangen betreffende de service van Bronson kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Dit kan via info@bronson.nl of 0418-760300, uiteraard kan ook een van onze account managers bij u op locatie langs komen om Bronson voor te stellen.