Crossflow werkbanken van Cruma

Crossflow werkbanken van Cruma

Op vele laboratoria is product bescherming van groot belang voor de delicate monsters. Bronson is sinds enkele jaren de distributeur en service partner van de Cruma werkbanken binnen Nederland. Cruma heeft met hun HZ-1 en HZ2 werkbank 2 hoogwaardige producten in het assortiment tegen een gunstige prijs. Deze werkbanken zijn zo opgebouwd dat de zijramen binnen het filter oppervlak vallen. Derhalve is het volledige werkgebied van deze crossflow werkbank voorzien van HEPA H14 gefilterde lucht. De werkbank is te bedienen via het touchpad en de waarden zijn af lezen of het duidelijke LED display. In het plafond van de werkbank is LED verlichting verwerkt zodat u altijd goed zicht hebt op uw werkzaamheden.

Cruma HZ-2 crossflow werkbank

Crossflow werkbank als tafelmodel

De Cruma crossflow werkbanken worden standaard geleverd als tafelmodel. De werkbanken zijn voorzien van een vlak RVS werkblad waardoor hij gemakkelijk of tafel te plaatsen is. Optioneel kan worden gekozen voor een vast onderstel voor deze werkbanken. Alle modellen zijn voorzien van een HEPA H14 filter met daarvoor een G4 filter om het grove stof op te vangen en het HEPA filter te beschermen. Naast het leveren van het product kan Bronson u ook helpen met de validatie en het periodieke her-validatie van de crossflow werkbank.

Indien u meer informatie wilt ontvangen omtrent deze crossflow werkbanken kunt u contact met ons opnemen op kijken op www.labwinkel.nl.