Captair

Captair afzuigkasten

Captair afzuigkasten – veelzijdig en flexibel

Het Franse bedrijf Erlab produceert al vele jaren hun Captair producten. Door jarenlange ontwikkeling en ervaring zijn de Captair afzuigkasten een welkome aanvulling op vele laboratoria.
Ze bieden een breed scala aan mogelijkheden betreffende afmetingen en connectiviteit. Een mooi voorbeeld hiervan is hun zogenaamde eGuard APP waardoor u de apparatuur op afstand kan monitoren en beheren. Veelal worden de Captair afzuigkasten op een laboratorium tafel geplaatst maar kunnen, indien gewenst, ook met een onderstel geleverd worden. In dit onderstel kan vervolgens weer een opslag kast komen met afzuiging voor uw materialen. Oftewel, volledig flexibel op te bouwen conform uw wensen en werkzaamheden!

Captair afzuigkasten

Verschillende filter mogelijkheden bij de Captair afzuigkasten

Door de slimme constructie van deze kasten kunt u ze voorzien van verschillende type filters. Door het invullen van het Valiquest formulier krijgt u van Erlab advies voor het te gebruiken filter en de verwachte levensduur van het filter. Op dit Valiquest formulier vult u in met wat voor materialen u werkt, met welke hoeveelheden en hoe lang. Met de Captair kasten heeft u ook de mogelijkheid om filters te combineren, denk hierbij bijvoorbeeld aan een combinatie van een Carbon filter en een HEPA filter. De kast is zo opgebouwd dat filters makkelijk te vervangen zijn om zo onderhoudskosten en down-time te reduceren. Iedere afzuigkast van Erlab is voorzien van de Smart technology, deze geeft onder andere aan of de werking van de kast juist is, maar u krijgt bijvoorbeeld ook een melding als de filters vervangen dienen te worden.

Captair afzuigkasten

Indien u meer informatie wilt ontvangen betreffende de mogelijkheden van de Captair afzuigkasten kunt u contact met ons opnemen. Dit kan via ons info@bronson.nl of 0418-760 300.

Als u op zoek bent naar een microbiologische veiligheidswerkbank dan kunt u kijken op de betreffende product pagina. Bronson is verdeler van de Kojair veiligheidswerkbanken binnen Nederland.