Service & onderhoud

Onderhoud aan klimaat apparatuur

Zonder een goede servicevoorziening, geen optimaal functionerend laboratorium. Uw temperatuur gerelateerde apparatuur, zoals bijvoorbeeld koel-/ vrieskasten, koelbroed-stoven, klimaatkamers en plantengroeikasten, moeten perfect presteren. Daarvoor is regelmatig service, onderhoud en controle nodig, want: onderhoud is behoud.

Bronson Incubator Services B.V. staat voor een snelle, servicegerichte dienstverlening en een 24-uur bereikbaarheid.

Service

 

Gedurende het onderhoud worden alle componenten gecontroleerd en nagemeten. Componenten welke aan vervanging toe zijn zullen, na overleg met de gebruiker, per direct worden vervangen om zo een goede werking van uw apparatuur te kunnen waarborgen. Na uitvoering van de werkzaamheden ontvangt u een rapportage met vermelding van onder andere alle gemeten waardes en opmerkingen.

Vraag direct uw service bezoek aan!

Validatie aan schone lucht apparatuur

Naast periodiek onderhoud aan klimaatapparatuur heeft Bronson ook alle voorzieningen in eigen huis voor periodiek her-validatie aan uw schone lucht apparatuur. Denk hierbij aan 2- en 3-filter microbiologische veiligheidswerkbanken, zuurkasten en crossflow apparatuur.

Bronson kan uw apparatuur valideren conform de geldende normeringen zoals de EN 12469, DIN 12980 en de GMP Annex 1. Na elke validatie wordt uw apparatuur voorzien van een controlesticker met daarop de datum voor het eerst volgende validatie. Ook ontvangt u een uitgebreide rapportage van de validatie met daarin alle gemeten waarden en de kalibratie certificaten van de gebruikte apparatuur.

Onderhoud