Lamsystems veiligheidswerkbanken

Lamsystems veiligheidswerkbanken

Bronson mag zich vanaf 2021 de officiële distributeur en service partner van Lamsystems noemen voor Nederland. Lamsystems is al ruim 20 jaar actief als producent van microbiologische veiligheidswerkbanken. De werkbanken kenmerken zichzelf door hun lage geluidsniveau en duidelijke, gebruiksvriendelijke, interface. De bekendste werkbank uit het assortiment is de Savvy 1.2 SL Deze werkbank is standaard voorzien van een elektrisch voorraam,
pull-out UV-unit, 2 wandcontactdozen en een RVS armsteun om nog meer ergonomie te creëren.

Lamsystems Savvy 1.2 SL

Pull-out UV-unit

De Lamsystems Savvy en Savvy SL serie zijn beide voorzien van een inventief UV-verlichtingssysteem. De zogenaamde Pull-out UV-unit zit verwerkt onder het werkblad en kan gemakkelijk naar voren worden gehaald. Vervolgens kan men de UV-unit omhoog zetten en de lade terug schuiven. Na het sluiten van het (elektrische) voorraam kan men de UV-lamp activeren via de interface. Naast deze UV-lamp zit in deze lade ook een RVS armsteun welke men voorop de werkbalk van de werkbank kan bevestigen voor nog meer comfort tijdens het werken.

Mocht u meer informatie willen ontvangen omtrent de Lamsystems werkbanken dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Dit kan via 0418-760300 en info@bronson.nl. Uiteraard is het ook mogelijk om een afspraak te maken met een van onze account managers voor meer informatie!