Bronson en MMc slaan handen ineen

Bronson en MMc slaan handen ineen

Martin Meijer consultancy (MMc) is een kleine, flexibele, onderneming die zich richt op het adviseren van de levensmiddelen- en laboratoriumbranche.

A.B.E. Peristaltische pomp
A.B.E. Peristaltische pomp

MMc is o.a. geautoriseerde distributeur van Microbiologische producten (o.a. mediabereiders, dilutors, stomachers, airsamplers en peristaltische pompen) van de firma Alliance Bio Expertise (A.B.E.)  in Nederland. Sinds kort is het mogelijk om, door samenwerking met service partner Bronson Incubator Services B.V., de microbiologische apparatuur van A.B.E. te bestellen via de webshop labwinkel

Stomacher
A.B.E. Stomacher

In deze shop vindt u niet alleen de microbiologische apparatuur van A.B.E. maar ook andere laboratorium apparatuur zoals koelkasten, vriezers, waterbaden en bijvoorbeeld poeder-afzuigkasten. Daarnaast staan ook de Atmosphere stoven van Bronson zelf op www.labwinkel.nl. Bronson en MMe gaan samenwerken wat betreft de verkoop, service en onderhoud aan de apparatuur van A.B.E. Mocht u omtrent één van de apparaten meer informatie willen ontvangen kunt u uiteraard vrijblijvend contact met ons opnemen.